Wedstrijdverslag: VV Sleen 1 – VV Sweel 1

Het was een prachtige zonnige zondagmiddag voor de streekderby waarbij veel publiek op afkwam. De sfeer was levendig en de energie zinderde op het veld, met Sleen die meteen aanviel en de eerste kans creëerde voor Jeroen slechts twee minuten na het eerste fluitsignaal.

Echter, de wedstrijd ontaardde al snel in fysiek spel, met de eerste speler van Sweel die in de 12e minuut op de bon ging na een lompe overtreding op Darneviel.

In de 28e minuut wist Sleen echter de score te openen, na goed doorstappen van Darneviel die de bal breed legde op Ruinemans, die de bal keurig binnenschoot. Sleen leidde met 1-0.

Hoewel Sweel zich in de 40e minuut voor het eerst dreigend meldde, slaagde Niels erin om de aanval te stoppen, waardoor de ruststand op 1-0 bleef.

Na de rust kwam Sweel met hernieuwde energie uit de kleedkamer en zette meteen druk, met de eerste kans in de 53e minuut die echter in het zijnet eindigde.

De intensiteit van de wedstrijd nam toe, met de tweede gele kaart van de wedstrijd voor Jacques van Sleen in de 60e minuut, gevolgd door een gele kaart voor Jeroen vier minuten later. De druk van Sweel nam toe, en in de 66e minuut wisten ze de gelijkmaker te scoren na doorstappen van beide centrale verdedigers van Sleen.

Hoewel Sleen zich meteen na de goal van Sweel weer meldde met een goede kans voor Arjan, eindigde zijn poging naast het doel.

Over de hele wedstrijd gezien was het een derby van een laag niveau, gekenmerkt door fysiek spel en gele kaarten, maar het publiek genoot van de intense strijd tussen de twee rivaliserende teams.