Wedstrijdverslag: VV Sleen 1 – VV Schoonebeek 1

Op een cruciale zondagmiddag stond er veel op het spel voor zowel Sleen als Schoonebeek. Sleen, geplaagd door een slechte serie na de winterstop, nadert gevaarlijk dicht bij de nacompetitie, terwijl Schoonebeek vecht tegen directe degradatie. De verwachtingen waren hooggespannen voor een spannende wedstrijd vol actie.

De wedstrijd begon scherp voor Sleen, met een vroege openingstreffer in de 7e minuut door Jacques. Een aanval vanaf de linkerflank resulteerde in een doelpunt, waardoor Sleen al vroeg op voorsprong kwam. Na de goal brak een slordige fase aan. Sleen herpakte zich rond de 30e minuut en begon het spel weer op te bouwen.

Vlak voor de rust verdubbelde Sleen de voorsprong tot 2-0 dankzij Arjan, die na een goede combinatie in het centrum van het veld met Jordy de bal langs de keeper schoof. De eerste helft eindigde met een positief totaalbeeld voor Sleen, met dominante spelers die veel kansen creƫerden en de bal goed rond lieten gaan.

Met een 2-0 voorsprong gingen beide teams de rust in. Na de rust liet Sleen zien dat ze vastberaden waren om de wedstrijd te domineren. In de 60e minuut vergrootte Sleen de voorsprong tot 3-0, toen Hayri zijn tegenstander voorbijging en Jesmer vond, die koelbloedig in de verre hoek schoot.

Slechts twee minuten later kreeg Sleen een penalty toegekend na een overtreding op Ranil. Arjan nam de verantwoordelijkheid op zich en benutte de strafschop met succes, waardoor de voorsprong werd uitgebreid naar 4-0.

Al met al was het een uitstekende middag voor Sleen, die niet alleen de drie punten veiligstelde, maar ook het broodnodige goede gevoel terugbracht richting het einde van het seizoen. Deze overwinning was van cruciaal belang voor het streven naar handhaving in de derde klasse. Sleen bewees zichzelf als een geduchte tegenstander en toonde veerkracht op het moment dat het er echt toe deed.