Wedstrijdverslag: VV Sleen 1 – VV Ruinen 1

Op een regenachtige zondagmiddag stonden Sleen en ruinen tegenover elkaar om zich op te maken voor de competitie wedstrijd.

Na 20 minuten leek Ruinen de leiding te nemen met een goal, maar deze werd afgekeurd wegens buitenspel. Niet lang daarna slaagden ze er echter toch in om op voorsprong te komen met een afstandsschot vanaf de rand van het zestienmetergebied, waardoor ze met 0-1 voor kwamen te staan.

Het duurde een half uur voordat Sleen echt grip op de wedstrijd kreeg, maar na 36 minuten slaagde Ruinen er opnieuw in om te scoren, deze keer na een snelle counter, waardoor de stand op 0-2 kwam te staan.

Ruststand: 0-2 in het voordeel van Ruinen.

In de tweede helft kwam Sleen echter sterk terug. Slechts 2 minuten na de aftrap van de tweede helft was het al raak voor Sleen, toen Jeroen van afstand raak schoot nadat de bal van richting veranderde, waardoor de stand werd verkleind tot 1-2.

In de 60e minuut bracht een scherpe corner van Jeroen op het hoofd van Jacques de gelijkmaker, waardoor de stand op 2-2 kwam te staan en de spanning in het duel toenam.

Ruinen liet echter zien waarom ze een geduchte tegenstander zijn, want in de 63e minuut wisten ze opnieuw te scoren na een goede actie op rechts, waardoor ze weer op voorsprong kwamen met 2-3.

Het werd nog erger voor Sleen toen Ruinen in de 74e minuut opnieuw toesloeg met een doelpunt na een snelle counter over de rechterkant, waardoor de stand op 2-4 kwam.

Ruinen benutte zelfs een penalty in de 78e minuut, waardoor de eindstand op 2-5 kwam en Sleen met lege handen achterbleef.

Al met al was het een teleurstellende middag voor Sleen, dat volgende week een vrij weekend heeft en daarna op bezoek mag bij de nummer 2 van de competitie.