Wedstrijdverslag: VV Sleen 1 -VV Raptim 1

De aftrap toonde een gedreven Sleen in een ongebruikelijke formatie, wat zorgde voor veel energie in de wedstrijd. De eerste twintig minuten waren in het voordeel van Sleen tegen de koploper, maar het eerste doelgevaar kwam van Raptim.

Na 25 minuten kwam Raptim beter in het spel met enkele kansen, waarbij een doelpunt werd afgekeurd wegens buitenspel. Na een half uur nam Raptim toch de leiding. Jacques Koops van Sleen werd in een 1-tegen-1 duel uitgespeeld, waarna de linksbuiten van Raptim de bal kon voorzetten, wat resulteerde in een doelpunt.

In de 40e minuut maakte Lars Meijer van Sleen een veelbelovende solo, maar hij slaagde er niet in de 1-1 te scoren. Vlak voor rust miste Raptim een grote kans op een open goal na geklungel in de achterhoede van Sleen. Zo ging Sleen de rust in met een 0-1 achterstand.

Direct na de rust kreeg Sleen binnen een minuut een gevaarlijke aanval, waarbij de aanvoerder van Raptim een gele kaart ontving om de aanval te stoppen. Echter, een paar minuten later na slordig balverlies van Sleen in de opbouw was Raptim in staat om de voorsprong te vergroten naar 0-2.

Na een overtreding van Patrick Zijnge van Sleen sneed Raptim uit de gegeven vrije bal de bal goed naar de tweede paal, waar deze werd aangeraakt en de stand op 0-3 kwam. Na een driedubbele wissel van sleen in de 65e minuut kregen de rood witten weer grip op de wedstrijd en dit resulteerde in wat kansen. Maar uiteindelijk wist Raptim toch weer te scoren met een goed lopende aanval, waardoor de eindstand op 0-4 kwam.

Sleen verloor vandaag van de koploper en zal zich komende week opnieuw voorbereiden op de volgende wedstrijd.