Wedstrijdverslag: VV Ruinerwold – VV Sleen

Op een zonnige middag in Ruinerwold begon de wedstrijd scherp voor de thuisploeg. Binnen 30 seconden creëerde Ruinerwold al de eerste kans, maar het duurde niet lang voordat Sleen de overhand kreeg. De eerste 15 minuten waren moeizaam voor Sleen, waarbij de spanning duidelijk op de benen van de spelers te zien was. Sleen had in deze fase de bal, maar het was Ruinerwold met de kansen.

Na een stroeve openingsfase gooide Sleen de formatie om en nam de controle over de wedstrijd. Dit leidde al snel tot het eerste doelpunt in de 25e minuut. Na een uitstekende pass van Gertjan kwam Sem goed door over de rechterkant. Met een knappe dribbel sneed hij de bal scherp voor het doel, waar Marc goed inliep en de 0-1 scoorde.

De voorsprong gaf Sleen duidelijk meer vertrouwen en in de 33e minuut verdubbelden ze hun voorsprong. Arjan zette een sterke actie op de rechterkant op die resulteerde in een corner. Uit deze corner kwam de afgeslagen bal voor de voeten van Ruben, die vanaf een meter of 20 de bal prachtig in het doel schoot: 0-2.

Met een 0-2 voorsprong ging Sleen de rust in, klaar om hun dominantie in de tweede helft voort te zetten.

De tweede helft begon sterk voor Sleen. In de 50e minuut kwam Marc Dekker goed door op rechts en zette de bal voor het doel. Een speler van Ruinerwold probeerde de bal weg te werken, maar tikte hem ongelukkig in eigen doel: 3-0.

Sleen bleef de druk opvoeren en slechts zes minuten later, in de 56e minuut, maakte Arjan het vierde doelpunt. Vanaf de rand van het zestienmetergebied schoot hij beheerst met rechts de bal in de hoek: 4-0.

Het was al met al een mooie middag voor Sleen, die met deze overwinning hun plek in de 3e klasse veiligstelden. De spelers en supporters van Sleen kunnen tevreden terugkijken op een overtuigende overwinning waarin het team na een moeilijke start hun klasse toonde en de wedstrijd volledig naar zich toe trok.