Wedstrijdverslag: SV Pesse 1 – VV Sleen 1

De wedstrijd begon sterk voor Pesse, met een eigen doelpunt van Hayri in de 12e minuut na goed combinatiespel van Pesse. Dit zette de score op 1-0 in het voordeel van Pesse.

Tussen de goals door werd vaak matig verdedigd door Sleen. Pesse wist keer op keer ruimte te vinden in de verdediging van Sleen en creëerde gevaarlijke kansen. Sleen leek moeite te hebben om de aanvallen van Pesse af te weren en leed regelmatig balverlies op gevaarlijke posities.

Pesse domineerde het middenveld en slaagde erin om snel te schakelen van verdediging naar aanval. De verdedigers van Sleen hadden hun handen vol om de aanvalsgolven van Pesse af te slaan, maar slaagden er niet altijd in om de aanvallers effectief af te stoppen.

In de 22e minuut werd het al 2-0 voor Pesse na een foute pass van Thom, waarbij snel de vrije man werd gevonden bij Pesse, die de kans benutte.

Vlak voor rust, na een scherpe aanval van Pesse, werd de verdediging van Sleen opnieuw doorbroken en werd het makkelijk 3-0.

Het gebrek aan organisatie in de verdediging van Sleen gaf Pesse veel ruimte om te manoeuvreren en gevaarlijke voorzetten te geven. Hierdoor ontstonden er regelmatig hachelijke situaties voor het doel van Sleen, wat resulteerde in meerdere goals voor Pesse.

In de 55e minuut kreeg Pesse een penalty na een klutsmoment met de spits van Pesse, die benut werd, waardoor de score 4-0 werd.

Sleen wist terug te komen met een goal van Sem den Oudsten in de 70e minuut, na een goede lange bal van Jordy die verlengd werd door Mark. Sem wist 1 op 1 met de keeper af te ronden, waardoor de score 4-1 werd.

In de 80e minuut viel een ongelukkig doelpunt voor Pesse, met een zondagsschot van de speler van Pesse met zijn zwakke been, waardoor de score 5-1 werd.

Kort daarna, in de 84e minuut, scoorde Pesse opnieuw na een voorzet waarbij de spits van Pesse helemaal vrij stond en rustig kon scoren, waardoor de score 6-1 werd.

Vlak voor het einde van de wedstrijd, in de 85e minuut, kon de spits van Pesse na een corner die niet goed werd gedekt rustig de bal binnentikken, waardoor de eindstand 7-1 werd in het voordeel van Pesse.

Het was een wedstrijd waarin Sleen weinig te vertellen had en zonder pit, mentaliteit en overtuiging speelde. Het was een wedstrijd om snel te vergeten voor Sleen.