Wedstrijdverslag: SV Hodo 1 – VV Sleen 1

De wedstrijd tussen Hodo en Sleen begon met een snelle start van de thuisploeg, die al in de eerste zes minuten de leiding nam. Een aanval over de linkerflank werd effectief afgerond door de spits, waardoor Hodo vroeg op voorsprong kwam.

Ondanks een veelbelovende aanval van Sleen na tien minuten, waarbij Ranil Briek een-op-een kwam te staan met de keeper en scoorde, werd het doelpunt afgekeurd door de grensrechter. Dit betekende een tegenslag voor Sleen, dat vervolgens moeite had om grote kansen te creëren.

Hodo bouwde zijn voorsprong uit tot 2-0 na twintig minuten, dankzij een lange bal van achteruit die breed werd gelegd voor het doel en eenvoudig kon worden binnengewerkt.

In de rust stond het 2-0 in het voordeel van Hodo.

Sleen kwam na de rust sterker uit de kleedkamer met twee wissels en een nieuwe formatie, maar slaagde er niet in om grote kansen te creëren. Hodo vergrootte de voorsprong tot 3-0 in de 55e minuut, na een individuele actie waarbij de spits de bal op doel schoot en uit de rebound de bal kon worden binnen geschoten.

Na deze goal was er een rommelige fase waarin beide teams weinig kansen creëerden. Ondanks een penalty voor Hodo, toegekend na een perfecte sliding van Jacques, slaagde Jorn Smit er niet in om te scoren doordat de doelman van Sleen de bal wist te stoppen.

Uiteindelijk eindigde de wedstrijd met een 3-0 overwinning voor Hodo, waardoor Sleen met lege handen terug naar huis keerde.