Wedstrijd verslag: SVV’04 – VV Sleen

De wedstrijd begon slordig met de eerste tien minuten waarin het lastig voetballen was op een hobbelig veld. Beide teams worstelden om hun spel op gang te krijgen, maar het was Sleen die na een kwartier spelen zijn eerste kans bij elkaar voetbalde. Na goed combinatiespel kwam Lars Meyer 1 op 1 met de keeper, maar hij schoot op de lat.

Het eerste half uur bleef een gelijkwaardige wedstrijd, met veel duels op het middenveld en weinig kansen aan beide zijden. Alles leek in evenwicht te zijn, maar het was uiteindelijk Sleen die op voorsprong kwam. Na een goede actie van Lars, wist Ruben snel de 5 meter binnen te lopen en de strakke bal binnen te schieten, waardoor het 0-1 stond voor Sleen bij rust.

Na de rust begon Sleen sterk en creëerde al snel weer een paar kansen binnen de eerste 10 minuten. Helaas voor Sleen kon deze lijn niet voort gezet worden en was de wedstrijd er al snel eentje met matig voetbal van beide kanten.

in de 87e minuut kwam de gelijkmaker voor Svv. Na matig verdedigen van Sleen kreeg Svv de kans en schoot vrij rustig de bal binnen, waardoor de stand op 1-1 kwam.

Het was een teleurstellende wedstrijd voor de neutrale toeschouwer. Er waren weinig kansen, veel fouten van beide kanten en weinig goed lopende aanvallen. Beide teams zullen met gemengde gevoelens terugkijken op deze wedstrijd, waarbij Sleen wellicht meer had gehoopt op een overwinning.