Wandeltoch VV Sleen overtreft alle verwachtingen

De kantinecommissie van de voetbalvereniging Sleen heeft met het organiseren van een wandeltocht met opdrachten wederom voor een zeer geslaagd evenement gezorgd. Ruim 60  deelnemers trokken onder zeer fraaie weersomstandigheden in groepen van 4 t/m 8 personen door Sleen.  Tijdens  de drie kilometer lange tocht moesten op bepaalde stations opdrachten worden uitgevoerd. Na de start vanuit de kantine mocht men zich tijdens de eerste stop buigen over een fotolijst met bekende personen uit Sleen en verre omgeving.

Vervolgens werd de route voortgezet richting een shotjestest. Vijf drankjes werden door de groepsleden genuttigd en moesten worden herkend. Een dropshotje werd door een groep als Natterman hoestsiroop geproefd en een Tequila werd door enkelen als lampolie bestempeld.

Vanuit dit verste punt van de route werd via het spijkerslaan en eiergooien de laatste opdracht, het creëren  van een bloemstuk,  uitgevoerd aan de Seendstraat. Toen alle groepen zich weer hadden verzameld in de kantine werd, alvorens de prijsuitreiking plaatsvond, nog een eindspel gehouden. Onder het genot van een drankje en andere versnaperingen werden de deelnemers nog even in de gelegenheid gesteld om hun ervaringen van de tocht uit te wisselen.

De organisatie van de wandeltocht wil alle deelnemers bedanken voor hun aanwezigheid en enthousiasme.