Sponsoren voorzien vv Sleen van bedrukte koffiebekers

Bij een bezoek aan de kantine van de voetbalvereniging Sleen heb je waarschijnlijk al gemerkt dat sinds kort de koffie in gesponsorde bekers wordt geserveerd. Dankzij De Flinten makelaardij en Financieel Advies Renzo Boerma heeft de sponsorcommissie twee bedrijven gevonden die bereid waren om tijdens het jubileumjaar van de vereniging de benodigde koffie- en ranjabekers van hun logo en slogan te laten voorzien en die van de vv Sleen. Twee sponsoren waar we dus, net als vele andere sponsoren van de club, op kunnen bouwen, voor nu en in de toekomst.

Op de foto v.l.n.r.: Wilma Kiers (sponsorcommissie), René Schepers (penningmeester), Kris Ludwig (De Flinten), Renzo Boerma (voor Financieel Advies) en Enza Boerma (pupil van de avond)