Nieuws


Teamindelingen jeugd 2018-2019

De teamindelingen voor het seizoen 2018/2019 zijn klaar. Ook dit jaar was het weer een lastige klus, maar de jeugdcoördinatoren hebben het weer voor elkaar gebokst. Van het aantal jeugdleden wat nu lid is, hebben we 9 elftallen kunnen maken, namelijk 1 x Jo19, 1 x Jo17, 2 x Jo15, 1 x Jo13, 1 x Jo12, 2 x Jo11, 1 x Jo9. Vanuit de omliggende verenigingen hebben we de vraag gekregen of we ook met een Jo12 gingen starten, dit om een nog evenwichtiger competitie te krijgen per leeftijdscategorie. We zijn dan ook blij dat dit gelukt is.

Trainers en leiders

De huidige trainers en leiders willen wij heel hartelijk bedanken voor hun inzet in het afgelopen seizoen. Zonder hen hadden de spelers dit seizoen niet kunnen voetballen. We hopen dan ook dat zij zich ook volgend seizoen weer in willen zetten, hierover zullen zij benaderd worden door het jeugdbestuur. Daarnaast zijn we op dit moment naarstig op zoek naar (nieuwe) trainers en/of leiders die een team willen trainen/begeleiden. Wil je je hiervoor opgeven of heb je vragen neem dan contact op met het jeugdbestuur. Dit kun je doen door één van hen te benaderen of een mail te sturen naar secretariaatjeugd@vvsleen.nl

Geen trainer of leider, maar wel helpen?

Mocht je geen trainer of leider willen zijn, maar wel op een andere manier een rol willen hebben binnen de vereniging, laat het dan weten. Zonder vrijwilligers kan ook onze vereniging niet blijven bestaan!

De teamindelingen zijn in dit document de lezen: Teamindeling jeugd 2018-2019.