Nieuws


Jeugdvoetbaltoernooi VV Sleen en echte clubliefde

Echte Clubliefde!

Herman Brood Toernooi 2018
Het zit er weer op. Alweer het 12deHBT. Wederom was het jeugdtoernooi, al vanaf de start gesponsord wordt door Echte Bakker Herman Schepers uit Sleen, een grandioos succes. Ruim 85 teams, toeschouwers en belangstellenden hebben weer genoten van een heerlijk weekend voetballen. Jammer genoeg heeft de organisatie noodgedwongen de vrijdagavond moeten skippen i.v.m. het noodweer. Terecht uiteraard want we willen niemand in gevaar brengen.

Supertrots

Heb ik vorig jaar al aangegeven super, maar dan ook supertrots te zijn op de grote groep mensen welke zich geheel vrijwillig al dagen, weken en maanden werkelijk uit de naad hebben gewerkt om “onze” kids weer een geslaagd voetbalweekend te bezorgen, vandaag heeft me wederom doen realiseren dat alle mensen welke op één of andere manier betrokken zijn geweest bij de organisatie van het HBT samen met de sponsoren weer een absolute topprestatie hebben neergezet waar we diep, diep respect voor moeten hebben.

Plat Haags

Vanmiddag werd het toernooi afgesloten door een fantastisch leuk en inspirerend verhaal op z’n plat Haags van John van Zweden, de behangkoning van Den Haag die ons allen meenam in zijn liefde voor ADO maar zeker ook voor de Engelse club Swansea, wat hem uiteindelijk geen windeieren heeft gelegd. Eén ding staat bij John centraal en dat gaat boven alles en dat is echte clubliefde.

Na afloop van zijn verhaal was het me volledig helder. Het organiseren van een dergelijk toernooi voor de jeugdleden van VV Sleen en alle deelnemende verenigingen kan alleen maar succesvol zijn en slagen bij de passie en de inzet van het complete organisatie team, vrijwilligers en sponsoren.

Dit is dus: #echteclubliefde #vvsleen #swanseacity