Nieuwe sponsor trainingskleren eerste selectie

VV Sleen heeft sinds de winterstop het genoegen om een nieuwe sponsor te verwelkomen voor hun trainingskleding: Martin Snoeijing van Snoeijing uit Aalden. Dit nieuws brengt een golf van opwinding binnen de club, aangezien de gehele eerste selectie nu uniform gekleed kan trainen, dankzij de gulle bijdrage van Martin Snoeijing.

Snoeijing® is de eenmanszaak van Martin Snoeijing, voortgekomen uit de bedrijfsoverdracht van v.o.f. Loon- en Kraanbedrijf Snoeijing. De v.o.f. van Vader Klaas Snoeijing en Martin was actief van 1 januari 2003 tot 4 januari 2021. De geschiedenis van Snoeijing gaat echter terug tot de jaren 50, toen Hendrik Snoeijing begon met loonwerkzaamheden vanuit Witteveen. Zijn zoon, Klaas Snoeijing, zette deze traditie voort door in 1998 zijn eigen bedrijf te starten, na het overlijden van zijn vader.

De werkzaamheden van Snoeijing zijn door de jaren heen geëvolueerd, waarbij zij zich aanpasten aan veranderende marktomstandigheden. Van loonwerkzaamheden bij boeren tot grondverzet, tuinaanleg en aanverwante dienstverlening, hebben vader en zoon Snoeijing altijd vastgehouden aan een ondernemende geest en creatieve oplossingen om hun bedrijf te laten groeien en bloeien.

Links op de foto zien we Martin Snoeijing, de gulle sponsor van de kleding. Naast hem staat Gertjan Cremers, de aanvoerder van de eerste selectie. Vervolgens zien we Jesmer Warmolts en helemaal rechts staat Jordi van de Bosch. Met hun nieuwe trainingskleding, mogelijk gemaakt door de steun van Martin Snoeijing, is VV Sleen klaar om met vertrouwen en eenheid het veld op te gaan.