Kozijnen kantine vv Sleen vervangen

De kantine van de vv Sleen heeft sinds vorige week een andere en verfrissende uitstraling gekregen. Nadat in het najaar de kozijnen van de bestuurskamer en de leveranciersingang waren vervangen door een kunststoffen uitvoering, werd door SKNN vervolgens ook de voorkant van de kantine aangepakt. Nadat eerst installatiebedrijf Van Luik de oude radiatoren had ontmanteld, was het voor de mensen van SKNN een koud kunstje om de sinds 1989 aanwezige vier panelen te verwijderen en af te voeren.

Tegelijkertijd werd ook het kozijn van het frituurgedeelte meegenomen en voorzien van een kiep-draaiconstructie. Aan de voorkant van de kantine is nu een schuifdeur gekomen, zodat de weg van bar naar terras gemakkelijker kan worden afgelegd.

Het resultaat mag er zijn. Foto’s daarvan tonen wij niet, want een ieder wordt bij deze uitgenodigd om tijdens de laatste thuisspeeldag op 2e Pinksterdag, maandag 20 mei, het nieuwe aangezicht van ons clubhuis te bewonderen. Ook het Herman brood-toernooi (weekend 31 mei en 1 en 2 juni) is een mooie gelegenheid om de upgrade van de kantine eens met eigen ogen te bekijken.