Kledingfonds

Het kledingfonds is in het seizoen 2014-2015 opgericht voor alle voetballende leden van de vereniging. In hoofdlijnen komt het erop neer dat VV Sleen de kleding aanschaft voor alle spelende leden (senioren, junioren en pupillen). Hiervoor heeft VV Sleen een contract afgesloten met Andre Mulder van Sport-inn uit Nieuw-Amsterdam in samenwerking met Hummel Sport. Er is een speciale ledenshop met onze clubcollectie.

Weetjes

Waarom een kledingfonds?

De voordelen van een kledingfonds

Waaruit bestaat een basispakket?

Kleding kwijt of beschadigd?

Aan het begin van het seizoen wordt per elftal een tas met shirts, broeken en sokken uitgereikt aan de begeleiding. De leider tekent voor ontvangst van de kleding. Aan het eind van het seizoen zal er controle op de aantallen plaatsvinden. Bij verlies of grove nalatigheid wordt de geldende winkelwaarde in rekening gebracht. Zorg dus als team goed voor jullie gezamenlijke eigendom.

Extra items van dezelfde kledinglijn

Kleding als trainingspakken, voetbaltassen en dergelijke zijn geen onderdeel van het kledingfonds, maar wel onderdeel van de kledinglijn. De kledinglijn is vastgesteld door het bestuur. Deze extra kleding kan apart door sponsoren of individuele leden worden aangeschaft. Vraag bij onze vaste sportzaak naar de actuele kledinglijn.

Hoe kan ik kleding aanvragen?

De aanvraag van (nieuwe) kleding via het kledingfonds loopt uitsluitend via Aly de Vries. Heb je vragen over een kledingaanvraag? Neem dan even contact met haar op. Zonder haar akkoord kan er geen kleding of materiaal worden aangeschaft. Vragen over het kledingfonds? Neem contact op met Aly de Vries of Danielle Ottens: kledingfonds@vvsleen.