Contributie-inning seizoen 2023-2024

Morgen krijgt iedereen via ClubCollect weer de link verstuurd om in te loggen en de contributienota te voldoen. Deze uitnodiging kan via e-mail, whatsapp en/of sms binnenkomen. Het bericht komt via ClubCollect, bevat het logo van de VV Sleen en heeft als onderwerp Contributie 2023-2024.

De betaling

Voor betaling van de contributie kan gekozen worden voor betaling ineens of betaling in meerdere termijnen met een maximum van 5. Let op, de contributie moet volledig betaald zijn voor het eind van het seizoen op 30 juni aanstaande. Bij betalingen in termijnen dus graag zo spoedig mogelijk de eerste termijn inplannen. De interval tussen de termijnen bedraagt 30 dagen. Voor het betalen in termijnen betalen we kosten aan ClubCollect. Deze kosten worden doorbelast indien er voor betaling in termijnen wordt gekozen. Bij betaling ineens zijn er geen kosten van toepassing.

Doe-mee-pas

Voor leden met een doe-mee pas kan de betaling geschieden via de doe-mee website van de gemeente Coevorden, Emmen of Borger-Odoorn. Doe-mee-pas houders beschikken zelf over een inlog (of dienen deze via de gemeente aan ta vragen). In de doe-mee webwinkel kan er gekozen worden voor de contributie die overeenstemt met het contributiebedrag dat in de ClubCollect omgeving wordt gefactureerd.

Vragen?

Neem contact op met mij via de e-mail (penningmeester@vvsleen.nl) of per telefoon (06-48935489)

Met vriendelijke groet,
RenĂ© Schepers