VV Sleen 75 jarig jubileum

Uitnodiging Reunie 75 jarig jubileum VV Sleen

Het is ons u een groot genoegen om u en uw partner van harte uit te nodigen op de reünie ter ere van het 75-jarig jubileum van de voetbalvereniging VV Sleen!

Wij verheugen ons erop om samen met u en uw partner in een ongedwongen sfeer samen te kunnen zijn onder het genot van een hapje en een drankje.

• Wanner:     Zaterdag 22 juni 2019
  • Tijdstip:     15:00 – 17:00 uur
  • Waar:         Sportpark VV Sleen
  • Adres:        Oldenhoffstraat 6a
  • Postcode:  7841 AJ Sleen

Kijk voor het gehele programma onderaan het het bericht.

Graag horen wij uiterlijk 31 mei 2019 of wij op u mogen rekenen en met hoeveel personen u aanwezig bent. Opgeven kan via de mail 75jaar@vvsleen.nl , telefonisch (06-22819691) op via de WhatsApp.

Opgave om actief mee te doen aan de jubileumwedstrijd Oud Sleen – Huidig Sleen kan eveneens via 75jaar@vvsleen.nl

Het is door de jubileums commissie helaas niet mogelijk om iedereen persoonlijk uit te nodigen. Iedereen die geen uitnodiging heeft ontvangen en op welke wijze dan ook betrokken is geweest de afgelopen 75 jaar bij de VV Sleen, kan het bericht op de website als een uitnodiging zien.

Het laatste nieuws word ook gedeeld via de Facebook pagina van 75 jaar VV Sleen.

Programma 75 jarig jubileum VV Sleen