Sponsoren

Voetbalvereniging Sleen is opgericht op 17 juli 1944 en bestaat uit een zaterdag/zondag(senioren) en een jeugdafdeling(zaterdag). In het dorp Sleen heeft onze vereniging een goede naam en staat de vv Sleen bekend als een actieve vereniging.

Actieve club

De vv Sleen is een gezonde en laagdrempelige vereniging, met een vooruitstrevend en ambitieus beleid op sportief en zakelijk gebied. De accommodatie van Sleen is te vinden aan de Oldengaerde. Hier beoefenen ± 300 leden wekelijks hun hobby. Het riante clubhuis biedt, naast een onderkomen en ontvangstruimten, ook de mogelijkheid om tijdens, voor en na de wedstrijd te kaarten, te darten of om gewoon rustig een consumptie te gebruiken. Bovendien is het clubhuis uitermate geschikt voor het organiseren van clubactiviteiten, -avonden en vergaderingen. Met de huidige accommodatie mag de vv Sleen zich zeker rekenen tot een club op hoog niveau binnen het amateurvoetbal. Dit blijkt ook uit de belangstelling van de KNVB die onze vereniging af en toe uitkiest als locatie voor een regiobijeenkomst.

Sportief

Op het gebied van voetbal spreekt de vv Sleen een aardig woordje mee. Zo komt het eerste team in het seizoen ’19-’20 uit in de 4e klasse. De vv Sleen beschikt in totaal over 4 seniorenteams, een 45+ team, een dames 7×7 en 10 jeugdteams in de diverse leeftijdscategorieën. Ook verkeert de club in de gelukkige omstandigheid dat het over een groep van vaste vrijwilligers beschikt.

Kortom, de voetbalvereniging Sleen is een vereniging waar een goede sfeer heerst en waar onder professionele begeleiding op niveau kan worden gesport. Deze combinatie moet voor u als kandidaat-sponsor een reden zijn, om met de sponsorcommissie van de vv Sleen te praten over de sponsormogelijkheden die de vereniging te bieden heeft.

Contactpersoon: Christiaan Zondag

Bordsponsoren

Alting Metaal Recycling
Bouwmarkt Schoonnoord
Buursema Bouwbedrijf
Da-Xin Chin. Ind. restaurant
Erik's Kaasboetiek
Drok Woonwinkel
Geugies Bouwbedrijf
Lutte Esch
Heineken Brouwerijen Noord Nederland
Makelaardij De Flinten
Pure Beauty
Rijwielhandel de Schakel
Kamst Mode
Dock 54
Sport Inn Sportkleding
Andre Janszen Fietsen
Forbo-Novilon B.V.
Van Luik Installatietechniek
Van Veenen Versbakker
Vrumona BV
Van der Weide Autobedrijf
KSN (keepersschool)
Schut Koeriers
Zantingh tweewielers
Engie
City Interiors/dimehouse
Quickreklame
Cafetaria de Linde
Boerma financieel advies
Passies Makelaardij
Univé
Schutrups Gazonmaaiers
Bloemenshop Erwin