Sponsoren

Voetbalvereniging Sleen is opgericht op 17 juli 1944 en bestaat uit een zaterdag/zondag(senioren) en een jeugdafdeling(zaterdag). In het dorp Sleen heeft onze vereniging een goede naam en staat de vv Sleen bekend als een actieve vereniging.

Actieve club

De vv Sleen is een gezonde en laagdrempelige vereniging, met een vooruitstrevend en ambitieus beleid op sportief en zakelijk gebied. De accommodatie van Sleen is te vinden aan de Oldengaerde. Hier beoefenen ± 300 leden wekelijks hun hobby. Het riante clubhuis biedt, naast een onderkomen en ontvangstruimten, ook de mogelijkheid om tijdens, voor en na de wedstrijd te kaarten, te darten of om gewoon rustig een consumptie te gebruiken. Bovendien is het clubhuis uitermate geschikt voor het organiseren van clubactiviteiten, -avonden en vergaderingen. Met de huidige accommodatie mag de vv Sleen zich zeker rekenen tot een club op hoog niveau binnen het amateurvoetbal. Dit blijkt ook uit de belangstelling van de KNVB die onze vereniging af en toe uitkiest als locatie voor een regiobijeenkomst.

Sportief

Op het gebied van voetbal spreekt de vv Sleen een aardig woordje mee. Zo komt het eerste team in het seizoen ’19-’20 uit in de 4e klasse. De vv Sleen beschikt in totaal over 4 seniorenteams, een 45+ team, een dames 7×7 en 10 jeugdteams in de diverse leeftijdscategorieën. Ook verkeert de club in de gelukkige omstandigheid dat het over een groep van vaste vrijwilligers beschikt.

Kortom, de voetbalvereniging Sleen is een vereniging waar een goede sfeer heerst en waar onder professionele begeleiding op niveau kan worden gesport. Deze combinatie moet voor u als kandidaat-sponsor een reden zijn, om met de sponsorcommissie van de vv Sleen te praten over de sponsormogelijkheden die de vereniging te bieden heeft.

Contactpersoon: Marjanne Klasen

Bordsponsoren

Alting Metaal Recycling
Assen Fixet Doe-het-zelf-markt
Buursema Bouwbedrijf
Da-Xin Chin. Ind. restaurant
De Koning Interieur
Drok Woonwinkel
Geugies Bouwbedrijf
H de B Engineering
Heineken Brouwerijen Noord Nederland
Jonkeren & Vos Carosserie
Pure Beauty
Peeters Logistieke Service
Rewi
Sanders Schilderwerken
Tammes Bouw Erm BV
Ter Veen Compleet wonen
Eriks Kaasboetiek
Van Luik Installatietechniek
Van Veenen Versbakker
Vrumona BV
Van der Weide Autobedrijf
Witte Tapijthal
Schut Koeriers
Zantingh tweewielers
Engie
City Interiors
Quickreklame
Cafetaria de Linde
Burn BV(Mike Brandt)
Passies Makelaardij
Univé
BC Bouwservice
Schutrups Gazonmaaiers
Kamphuis Lastechniek
Forbo-Novilon B.V.
Emmer Schroot- & Metaalhandel B.V.
Bloemenshop Erwin