Sponsoren

Voetvalvereniging Sleen is opgericht op 17 juli 1944 en bestaat uit een zondag(senioren) en een jeugdafdeling(zaterdag). In het dorp Sleen heeft onze vereniging een goede naam en staat VV Sleen bekend als een actieve vereniging.

Actieve club

VV Sleen is een gezonde en laagdrempelige vereniging, met een vooruitstrevend en ambitieus beleid op sportief en zakelijk gebied. De accommodatie van Sleen is te vinden aan de Oldengaerde. Hier beoefenen ± 300 leden wekelijks hun hobby. Het riante clubhuis biedt, naast een onderkomen en ontvangstruimten, ook de mogelijkheid om tijdens, voor en na de wedstrijd, te kaarten, te darten of om gewoon rustig een consumptie te gebruiken. Bovendien is het clubhuis uitermate geschikt voor het organiseren van clubactiviteiten, -avonden en vergaderingen. Met de huidige accommodatie mag VV Sleen zich zeker rekenen tot een club op hoog niveau binnen het amateurvoetbal. Dit blijkt ook uit de belangstelling van de KNVB die onze vereniging af en toe uitkiest als locatie voor een regiobijeenkomst.

Sportief

Op het gebied van voetbal spreekt VV Sleen een aardig woordje mee. Zo komt het eerste team uit in de 3e klasse. VV Sleen beschikt in totaal over 3 seniorenteams een 45+ team een dames 7×7 en 12 jeugdteams in de diverse leeftijdscategorieën. Ook verkeert de club in de gelukkige omstandigheid dat het over een groep van vaste vrijwilligers beschikt.

Kortom, Voetbalvereniging Sleen is een vereniging waar een goede sfeer heerst en waar onder professionele begeleiding op niveau kan worden gesport. Deze combinatie moet voor u als kandidaat-sponsor een reden zijn, om met de sponsorcommissie van VV Sleen te praten over de sponsormogelijkheden die de vereniging te bieden heeft.

Contactpersoon: Lars Bos

Schutrups Gazonmaaiers
Kamphuis Lastechniek
Forbo-Novilon B.V.
Emmer Schroot- & Metaalhandel B.V.
Bloemenshop Erwin