Sponsoren

Voetbalvereniging Sleen is opgericht op 17 juli 1944 en bestaat uit een zaterdag/zondag(senioren) en een jeugdafdeling(zaterdag). In het dorp Sleen heeft onze vereniging een goede naam en staat de vv Sleen bekend als een actieve vereniging.

Actieve club

De vv Sleen is een gezonde en laagdrempelige vereniging, met een vooruitstrevend en ambitieus beleid op sportief en zakelijk gebied. De accommodatie van Sleen is te vinden aan de Oldenhoffstraat. Hier beoefenen ± 300 leden wekelijks hun hobby. Het riante clubhuis biedt, naast een onderkomen en ontvangstruimten, ook de mogelijkheid om tijdens, voor en na de wedstrijd te kaarten, te darten of om gewoon rustig een consumptie te gebruiken. Bovendien is het clubhuis uitermate geschikt voor het organiseren van clubactiviteiten, -avonden en vergaderingen. Met de huidige accommodatie mag de vv Sleen zich zeker rekenen tot een club op hoog niveau binnen het amateurvoetbal. Dit blijkt ook uit de belangstelling van de KNVB die onze vereniging af en toe uitkiest als locatie voor een regiobijeenkomst.

Sportief

Op het gebied van voetbal spreekt de vv Sleen een aardig woordje mee. Zo komt het eerste team in het seizoen ’22-’23 uit in de 3e klasse. De vv Sleen beschikt in totaal over 3 seniorenteams, een 45+ team, een walking footballteam, een zaalvoetbalteam en 10 jeugdteams in de diverse leeftijdscategorieën. Ook verkeert de club in de gelukkige omstandigheid dat het over een groep van vaste vrijwilligers beschikt.

Kortom, de voetbalvereniging Sleen is een vereniging waar een goede sfeer heerst en waar onder professionele begeleiding op niveau kan worden gesport. Deze combinatie moet voor u als kandidaat-sponsor een reden zijn, om met de sponsorcommissie van de vv Sleen te praten over de sponsormogelijkheden die de vereniging te bieden heeft.

Contactpersoon: Evert Klasen

Bordsponsoren

Alting Metaal Recycling
Bouwmarkt Schoonoord
Buursema Bouwbedrijf
Da-Xin Chin. Ind. restaurant
Drok Woonwinkel
Geugies Bouwbedrijf
Lutte Esch
Heineken Brouwerijen Noord Nederland
Makelaardij De Flinten
Pure Beauty
Kamst Mode
Dock 54
Sport Inn Sportkleding
Forbo-Novilon B.V.
Van Luik Installatietechniek
Van Veenen Versbakker
Bloemenshop Erwin
Van der Weide Autobedrijf
Schutrups Gazonmaaiers
Schut Koeriers
Zantingh tweewielers
Engie
City Interiors/dimehouse
Quickreklame
Boerma financieel advies
Univé
WUS-trading
De Holten Ploeg
Krabman Groen&Infra
Middeljans Schilders
Club van 100
Joris Ide The steel future
SNS Bank
Foox Groothandel
Albert Heijn Kortwijk
Josiene's Haarmode
Echte bakker Herman Schepers
Wieswies
Mijn Vloertje
KeepersSchool Noord
Animo Koffiemachines
Autoschade Hans Goeree
Schepers Schilderwerken
Weidzz natuurlodges
Coca-Cola
Uw Slager Veerbeek
Assen TIB
BetCity
Klingenberg Tuinen