Club van 100

Altijd graag iets extra’s willen doen voor de voetbalvereniging Sleen, maar niet verbonden willen zijn met vrijwillige ’tijdrovende’ bezigheden? Dan is dit uw kans. Een aantal initiatiefnemers bieden u de mogelijkheid om meer te betekenen voor VV Sleen, namelijk via de ‘club van 100’. De club van 100 is een club van enthousiaste leden die VV Sleen een warm hart toedragen. Met een financiële bijdrage van €50,- per jaar steunen zij initiatieven om de professionaliteit en de sfeer binnen VV Sleen te vergroten.

Doel

Het doel van de Club van 100 is om geld in te zamelen voor investeringen waardoor uiteenlopende wensen vervuld worden die binnen de vereniging leven. Kenmerkend is dat het geld steeds aan een project wordt besteed waarvan ieder lid, van jong tot oud profiteert. Suggesties hierin zijn van harte welkom!

Lid worden

U kunt op een eenvoudige manier lid worden van de Club van 100. Het enige wat u hoeft te doen is aanmelden bij één van de onderstaande personen of via mail. Betalingen kunnen worden voldaan via een automatische incasso of contant worden afgedaan aan onderstaande personen.

Lid zijn

De belangrijkste reden om lid te worden is natuurlijk de ondersteuning voor VV Sleen. Maar de Club wil ook graag wat terug doen voor zijn leden. Hieronder de belangrijkste activiteiten:

Zijn er verder nog vragen, onduidelijkheden of wilt u lid worden? Stuur een e-mail naar: clubvan100@vvsleen.nl. Of neem contact op  met een van de onderstaande personen:

Bert Jan Hidding, Kees Brussche, Jonny Zwaan, Derek Slot of Renso Reinders