VV SLEEN ZOEKT VERZORGER/ SPORTMASSEUR

VV Sleen is voor het seizoen 2019/ 2020 op zoek naar een verzorger/ sportmasseur voor de dinsdag- en donderdagavond en tevens voor de begeleiding van het eerste elftal op zondag. Als verzorger maak je deel uit van de staf van VV Sleen en werk je nauw samen met de trainers. Wellicht ben je al sportmasseur of volg je de opleiding fysiotherapie dan nodigen wij je zeker uit om te solliciteren.

Als verzorger verricht je de volgende taken:

– verzorgen van de spelers voorafgaand aan de trainingen en de wedstrijden.

– Tapen en masseren.

– Inkopen en zorg dragen van het verzorgingsmateriaal

– Het begeleiden van het eerste elftal ( uitkomend in de derde klasse zondag) op wedstrijd dagen.

– Het voeren van overleg met de hoofdtrainer en technische staf over de invulling van boven genoemde activiteiten

VV Sleen zoekt een verzorger die:

Affiniteit heeft met voetbal.
Een enthousiaste instelling heeft.
Het leuk vindt om nauw betrokken te zijn bij  VV Sleen

Wat biedt VV Sleen

De mogelijkheid om ervaring op te doen in de begeleiding van een selectie.
Aparte en uitgeruste ruimte voor de verzorging van spelers..
Vergoeding voor je werkzaamheden.

Ben jij de enthousiaste en betrokken verzorger. Stuur dan een mailtje naar secretariaat@vvsleen.nl