Nieuws


VV Sleen op plek twee fair-play cup

We zijn als voetbalvereniging Sleen in het Fair Play-klassement tweede geworden achter VKW uit Westerbork die eerste werd en voor Drenthina die verdienstelijk derde werd. Met de jaarlijkse uitreiking van de Fair Play prijs, die tijdens de nieuwjaarsreceptie van de scheidsrechtersvereniging bekend werd gemaakt wil de HZOD volgens voorzitter Theo Hein het belang van sportiviteit en respect benadrukken. Jaarlijks wordt de prijs in de zeven regio’s van het district Noord van de COVS uitgereikt. Alle gele en rode kaarten en overige strafzaken worden in de beoordeling meegenomen. ‘Uiteraard begrijpen wij dat een club in eerste instantie streeft naar een kampioenstitel, maar dat kan natuurlijk niet zonder sportiviteit. Daar blijven we dan ook op hameren’, aldus Hein. De regio waarin deze prijs viel, is die van Zuidoost-Drenthe en de Hondsrug.
Een aantal bestuursleden van vv Sleen heeft deze avond bijgewoond, en werd ook nog derde tijdens de voetbal pub-quiz die deze geslaagde avond nog werd georganiseerd.

De gehele top drie van de Fairplay-Cup. Penningmeester Michel van Everdingen(links) nam de prijs namens vv Sleen in ontvangst.

In het midden bestuurslid van VKW geflankeerd door bestuurslid van Drenthina. Geheel rechts voorzitter Theo Hein van HZOD