Nieuws


Twee nieuwe hoofdtrainers bij VV Sleen voor het seizoen 2020-2021

Voetbalvereniging Sleen stelt trainersduo aan.
Esra Philips en Wout Feijen zullen volgend seizoen samen het technisch hart gaan vormen van de voetbalvereniging Sleen. Het ambitieuze duo volgt de, aan het eind van het seizoen, vertrekkende hoofdtrainer Bart Otten op. Beide trainers zijn geen onbekenden van de club. Esra Philips heeft in het verleden al enkele jeugdteams van de vv Sleen onder zijn hoede gehad, voordat hij als assistent-trainer aan de slag ging bij het Groninger Lycurgus. Dit huidige seizoen is Philips werkzaam als trainer bij het opbouwteam van de vv Sleen.
Wout Feijen vervult dit seizoen de functie van assistent-trainer naast hoofdtrainer Bart Otten. In de seizoenen daarvoor heeft hij naast de rol van assistent, ook de training verzorgd van het Vrouwenteam van de vv Sleen. Philips is al een paar jaar in het bezit van de UEFA-C-licentie en hij is inmiddels geplaatst op de aanvragerslijst van de opleiding UEFA-B die volgend voorjaar weer van start gaat. Feijen hoopt aan het eind van dit seizoen het diploma van UEFA-C-trainer te bemachtigen. Het jonge duo heeft van het bestuur en de TC groen licht gekregen om met z’n tweeën in de komende jaren een stevig fundament te leggen voor het seniorenvoetbal bij de vv Sleen. Met drie seniorenteams op de zondag en één op de zaterdag in het seizoen ’19-’20 is het voor de vereniging van groot belang om de huidige groep senioren voor de club te behouden en om beide geledingen van nieuw en jong bloed te voorzien.

De nieuwe hoofdtrainers die samen het technisch hart gaan vormen binnen VV Sleen. Links Esra Philips en rechts Wout Feijen

Esra Philips ondertekend zijn contract

Wout Feijen ondertekend zijn contract