Nieuws


Stephen Warmolts naar FC Emmen

Stephen Warmolts keert na negen jaar terug bij FC Emmen. Stephen’s voetbalcarrière is gestart bij VV Sleen. Tot negen jaar geleden speelde hij bij FC Emmen, daarna bij diverse andere profclubs en nu dus weer bij FC Emmen. De Zuidoosthoeker schrijft:

FC Emmen lijft verdediger Stephen Warmolts in

Stephen Warmolts (24) komt terug naar FC Emmen. De centrale verdediger komt transfervrij over van Helmond Sport en heeft een contract voor één seizoen getekend bij de promovendus.

Warmolts speelde in de jeugd voor onder meer vv Sleen, vv Emmen en FC Emmen, voordat hij in 2009 naar sc Heerenveen vertrok. De laatste drie seizoenen speelde hij voor Helmond Sport, waarvan het eerste jaar op huurbasis. Als vaste basiskracht kwam hij 98 keer in actie in de Eerste Divisie, vaak als aanvoerder.

“Stephen is een jongen uit de regio en een verdediger die het spel goed leest. Bij Helmond Sport heeft hij bewezen dat hij een ploeg kan neerzetten. Hij is een welkome versterking voor FC Emmen en het was natuurlijk een buitenkans om hem transfervrij over te kunnen nemen”, zegt directeur Ben Haverkort.

Warmolts is blij terug te zijn op het oude nest. “Toen ik in contact kwam met FC Emmen was er meteen weer een klik”, zegt de verdediger. “De mensen zijn nog altijd even vriendelijk en voor mij persoonlijk is het ook leuk terug te zijn in Zuidoost-Drenthe. Ik hoop dat ik de club kan helpen om ook volgend seizoen eredivisievoetbal in Drenthe te spelen.”

VV Sleen wenst Stephen veel succes bij FC Emmen!