Nieuws


Sleen start met nieuwe technische staf aan seizoen ’23-’24.

Vanwege het vertrek van hoofdtrainer Sander Blaauw is de TC van de voetbalvereniging Sleen  op zoek gegaan naar een geschikte kandidaat voor de begeleiding en coaching van de 1e selectie voor het seizoen ’23-’24 en mogelijk daaropvolgende jaren.

In de persoon van de 41-jarige  Harjo van der Valle ziet het bestuur van de 3e-klasser een ambitieuze oefenmeester die in staat moet zijn om de prima eindklassering, een zesde plek, van het afgelopen seizoen minimaal te evenaren. Het arbeidsverleden als trainer ligt voor Van der Valle in Borger, bij EEC en bij Twedo. De afgelopen drie jaren was hij roerganger bij VCG uit Geesbrug. De enthousiaste inwoner van Borger heeft aangegeven graag verder te willen werken aan het collectief van de selectie en hij zal dan ook dankbaar gebruik willen gaan maken van de ervaring van een aantal geroutineerde spelers, die i.s.m. de technische staf,  in staat moeten zijn het aanwezige talent van de jongere garde te laten doorontwikkelen..

 

Eveneens zeer content is het bestuur van de vv Sleen met het vastleggen van assistent-trainer Richard Nieborg. Na verbintenissen met Twedo, DSC ’65, Witteveense Boys ‘87 en SC Erica keert de 47-jarige inwoner van Sleen na ruim elf jaar weer terug op het oude nest waar zijn trainerscarrière ooit begon als jeugdtrainer, assistent-trainer in de periode van Henk Reuvers en eindverantwoordelijke van de toenmalige zaterdagtak van de vv Sleen.

 

Vanaf half augustus begint voor de selectie de voorbereiding op het nieuwe seizoen, om vervolgens in het eerste weekend van september aan te treden voor de eerste wedstrijd van de bekerronde. Vanaf eind september begint voor een bijna compleet gebleven keurkorps de competitie. Alleen Dami Gerding heeft te kennen gegeven, i.v.m. een jaartje Amerika, voorlopig het rood-wit niet meer om de schouders te dragen. Aangezien verzorgster Helen Bruinsma  te kennen heeft gegeven te stoppen met haar activiteiten is het bestuur nog op zoek naar een sportmasseur/verzorger voor de senioren die de medische staf kan versterken. Nadere info inzake deze vacature is via secretariaat@vvsleen.nl te verkrijgen.