Nieuws


Sleen 3 staat er weer gelikt op dankzij Schepers Schilderwerken Sleen.

Het succesvolle derde team van de voetbalvereniging Sleen is door Schepers Schilderwerken te Sleen voorzien van nieuwe sporttassen en nieuwe wedstrijdshirts. Voorafgaand aan de wedstrijd tegen naaste concurrent EHS ’85 ondertekende eigenaar Mark Schepers een overeenkomst met de vv Sleen. Het ambitieuze schildersbedrijf ziet in de sponsoring een mooie gelegenheid om in de regio een nog groter stuk naamsbekendheid te krijgen.

Mark Schepers heeft zelf een voetbalverleden bij EHS ’85 en de eerste wedstrijd na de winterstop was dus een ideale gelegenheid om juist tegen de concurrent uit Emmerschans het officiële overhandigingsmoment te organiseren.

De wedstrijd eindigde uiteindelijk in 7 – 3 in het voordeel voor de mannen van leiders Wim Scholten en Rieks Reinders. In de competitie blijft Sleen na 8 gespeelde wedstrijden nog steeds ongeslagen en moet het in de stand op de ranglijst alleen het team van HOVC, met drie meer gespeelde wedstrijden, voor zich dulden.

Het bestuur van de vv Sleen is voor nu en de toekomst zeer verheugd met de samenwerking met Schepers Schildersbedrijf  en willen het bedrijf ook via deze weg veel succes wensen bij de te ontplooien activiteiten.