Nieuws


Sleen 1 – Zwartemeerse Boys 1

Na een zomerstop van acht weken en twee weken voorbereiding is het vanaf afgelopen zondag, wekelijks weer aan de bak voor de punten. De eerste wedstrijdronde van de bekercompetitie kende als tegenstander Zwartemeerse Boys. Daarna volgen voor de mannen van de nieuw aangestelde trainer Sander Blaauw nog uitwedstrijden tegen Twedo en SVBC.

De groen-witten uit het grensdorp waren vorig seizoen, in de voor Sleen uiteindelijk succesvolle competitie, ook elkaars tegenstander. De laatste nederlaag van Sleen dateert van 15 mei en het was toen Zwartemeerse Boys die Sleen  met een 2-0 naar huis stuurde. Vanaf dat moment begon de “flow” die uiteindelijk resulteerde in promotie naar de 3e klasse.

Dat de ongeslagen status van 10 achtereenvolgende wedstrijden gehaald zou worden, bleek niet echt aan het begin van de wedstrijd. Na twee minuten lag de bal al in het verkeerde netje en moest Sleen direct in de achtervolging. Via Arjan Goeree kwam voor de rust de gelijkmaker op het scorebord en vlak na rust trok Sleen het initiatief naar zich toe en kreeg het de Boys op de knieën. Jeroen Mens kopte de 2-1 binnen en Lars Meijer zorgde voor de veilige voorsprong van 3-1. Uiteindelijk werd het een paar minuten voor het verstrijken van de tijd nog 3-2, maar verder lieten de rood-witten het niet komen op deze warme nazomermiddag.