Nieuws


Seizoensopening vv Sleen zaterdag 27 augustus

Langzamerhand beginnen de verschillende teams weer met hun voorbereiding op het seizoen ’22-’23. Vanuit de KNVB zijn competitie-indeling en wedstrijdprogramma’s inmiddels bekend geworden en binnen de vv Sleen is er tijdens de zomerstop driftig gewerkt om gebouwen en velden weer gebruiks- en speelklaar te krijgen.

De interne verbouwing is grotendeels afgewerkt (alleen kitters en schilders gaan nog aan de slag) en de velden liggen er na de renovatie (en de droogte!) toch weer gebruiksvriendelijk bij.

Bestuur, activiteiten- en kantinecommissie organiseren in het laatste weekend van de schoolvakantie een zogeheten seizoensopening met tal van activiteiten. Op zaterdag 27 augustus vanaf 10.00 uur zijn er voor de jongste jeugd allerlei voetbalgerelateerde spelvormen en zal er een door de Flinten gesponsord springkussen aanwezig zijn. Ook niet-leden zijn van harte welkom om mee te doen. ’s Middags is er om 13.00 uur een oefenwedstrijd van onze JO15 tegen de leeftijdgenoten van Twedo. Daarnaast kan de oudste jeugd zich uitleven op een buikschuifbaan.

Om 19.00 uur speelt ons danig verjongd tweede seniorenelftal een oefenwedstrijd tegen Raptim 2 en aansluitend is er tot 23.30 uur een after-party in en buiten de kantine m.m.v. zanger Henk-Jan Tangenberg.

Op zondag 28 augustus speelt Sleen 1 om 14.00 uur ter afsluiting van het openingsweekend een oefenwedstrijd tegen de Sp. Roswinkel. Al met al reden genoeg voor iedereen om de vernieuwde accommodatie van de vv Sleen eens met een bezoekje te vereren of om mee te doen aan een activiteit.