Nieuws


Sander Blaauw nieuwe hoofdtrainer vv Sleen

Het bestuur van de voetbalvereniging Sleen heeft na twee gesprekken betreffende het hoofdtrainerschap van de club een overeenstemming bereikt met Sander Blaauw als nieuwe hoofdtrainer voor de vierdeklasser.

De 40-jarige inwoner van Coevorden heeft zelf als voetballer de jeugdopleiding van FC Emmen doorlopen en heeft vervolgens nog twee seizoenen onderdeel uitgemaakt van de 1e selectie van de betaald voetbalclub. Vervolgens heeft hij bij Hoogeveen, Germanicus, CSVC en Raptim gevoetbald. Op dit moment is de voormalige spits Hoofd Jeugd Opleiding bij de FC Coevorden en traint en begeleidt hij daar de JO19. Blaauw heeft voor één jaar getekend.

Nadat de huidige hoofdtrainer Wout Feijen van de voetbalvereniging Sleen begin maart bij de TC en het bestuur te kennen had gegeven zijn doorlopend contract aan het eind van het huidig seizoen te willen beëindigen, is er in de persoon van Sander Blaauw nu dus een prima opvolger aangesteld. In de gevoerde gesprekken tussen een afvaardiging vanuit bestuur, TC en spelersgroep en Blaauw werd al snel duidelijk dat er over en weer vertrouwen uitsprak in de te volgen koers voor het komende seizoen. Met een mix van routine en talentvolle jonge spelers binnen zijn selectie zal Blaauw vanaf augustus de voorbereidingen op een hopelijk succesvol seizoen gaan starten.

Op de foto  v.l.n.r. .Evert Klasen (voorzitter vv Sleen) en Sander Blaauw bij het ondertekenen van de overeenkomst.