Nieuws


Rabo ClubSupport: stemmen kan vanaf nu op vv Sleen!

In de periode van 5 t/m 25 oktober kunnen de Rabobank-klanten met hun account een stem uitbrengen op de club die zij een financiële ondersteuning zouden willen toewensen.

Over Rabo ClubSupport

Een club is zoveel meer dan een club. Het is de plek waar de buurt samenkomt, waar je iedereen kent, waar je jezelf kunt zijn en waar we elkaar en de buurt sterker maken. Met Rabo ClubSupport investeren wij met kennis, netwerk en financiële middelen in clubs en verenigingen. Om ze sterker en toekomstbestendig te maken. Dat is goed voor de club & geweldig voor de buurt.

Clubs en verenigingen zijn erg waardevol voor ons land. Met deze bijdrage van kennis, netwerk en financiën hebben clubs en verenigingen de mogelijkheid mooie maatschappelijke bestedingsdoelen te realiseren. Denk aan het opzetten van trainingsprogramma’s voor gehandicapten, verduurzaming van het clubhuis, gezond voedsel in de kantine, het aanbieden van re-integratie cursussen of workshops over ledenwerving en digitalisering. Zo zetten we ons netwerk in en bieden we onze kennis aan om clubs van elkaar te laten leren. Heeft jouw club een mooi maatschappelijk bestedingsdoel? Doe dan mee met Rabo ClubSupport!

Dus ….. niet vergeten je stem uit te brengen op de voetbalvereniging Sleen!

 

Rabobank clubkascampagne steun VV Sleen