Nieuws


Pubquiz zeer succesvol, 200 Euro voor VV Sleen

Afgelopen vrijdag vond de eerste pubquiz online plaats. Organisatoren Marc Dekker en Jasper Ruinemans mochten maar liefst 48 teams welkom heten in de virtuele pubquiz zaal. De quiz werd gespeeld via de APP Kahoot en via ZOOM had iedereen contact met elkaar. Diverse rondes passeerde de revue, van sport tot natuur en wetenschap en van VV Sleen tot het raden van Logo’s. Rond de klok van 20.00 uur werden de eerste vragen op de teams afgevuurd, en na ronde twee werd al een klein beetje duidelijk welke teams voor de prijzen in aanmerking kwamen. Het was stuivertje wisselen tussen de Masterminds en team VV Siol en ook Team Roelie en FC Weinig Puntjes slopen de top 5 binnen.  De Masterminds moesten ook hun meerdere erkennen in o.a club TVP en Prullekokse en vielen uiteindelijk net  buiten de prijzen. De organisatie kijkt terug op een geweldige avond, die zeker voor een herhaling vatbaar is. De prijzen werden uiteindelijk verdeeld. Niet geheel onbelangrijk is dat Jasper en Marc aan het eind van de rit maar liefst 200 euro konden overmaken op de bankrekening van VV Sleen. Penningmeester Rene Schepers zal hier uiterst content mee zijn aangezien de club momenteel niet veel inkomsten genereerd. Dit werd ook mede mogelijk gemaakt met de inbreng van prijzen door verschillende sponsoren. De eindstand van de pubquiz:

1 VV Siol Willem de Haan en nog 2? Uit Brabant 3x 30 eu bon van Wis Sleen. Omdat ze uit Brabant kwamen, hebben ze aan 3 willekeurige teams de bonnen verdeeld.
2 FC Weinig puntjes Rik Siepel, Bart Woering,

Roel Moorman

3 tegoedbonnen. 1 vd Linde, 1 van Venezie en 1 van bakkerij Schepers
3 Team Roelie Fam. Bult en Roelie Otten Tegoedbon vd Deel en fles wijn
4 Prullekokse Robert Oldengarm en Gertjan Lahuis Complete boodschappentas van AH
5 Club TV Wouter Eiting, Jesmer Warmolts, Arjan Goeree en Robbert Groothuis Geurenset van drogisterij Klavertje en 2 flessen wijn.
8 Hordijkjes Fam. Hordijk Bon vd Linde
12 Nieding Bertjan Hidding, Richard Nieborg en Ina Meppelink Bon vd Linde
15 HanSan en CO Hanneke ter Veld en fam. Katerberg Bon v Hidding dier en tuin, 4 platen van Reinders en 4 vv sleen mondkapjes
23 Pewes Peter Roeles en Wessels Bon vd Linde

Bon vd Venezie

30 De Prutsers Stijn, Ruben, Danielle en Femke 4 vv sleen mutsen, 4 vv sleen doppers en bon van bakkerij Schepers
37 Ellert en Brammert Jan Eiting en Conny van der Horst Verwenpakket Taboo shop
40 Zwaan Johnny en Dianne Verwenpakket Taboo shop
47 Monopolies Dagmara en Oliwia Fles wijn en 2 vv Sleen handdoeken
48 Harjo Harold Eefting en Jorien Burggraaf Tafellamp v. Dimehouse en 2 VV sleen handdoek