Nieuws


Oproep: dringend versterking nodig voor groenploeg vv Sleen

Groenploeg zoekt helpende handen

Elke maandagmorgen komt een aantal vrijwilligers bij elkaar om ervoor te zorgen dat het sportpark van de VV Sleen aan de Oldenhoffstraat er weer pico bello bij komt te liggen. Het gras wordt gemaaid, het vergeten afval wordt uit de struiken en bosjes gehaald,  het onkruid dat kans heeft gezien op te komen wordt verwijderd en reclameborden worden schoongemaakt.

Ook zorgt de ‘groenploeg’ ervoor dat alles binnen het sportpark naar behoren functioneert; kapotte lampen worden vervangen en ook het hang- en sluitwerk wordt gecontroleerd en daar waar nodig gerepareerd. Mocht er hier en daar iets geverfd moeten worden, dan wordt ook dat geregeld. Ook voor de inwendige mens wordt gezorgd, want er is altijd koffie met koek voor de vrijwilligers.

De werkzaamheden nemen eigenlijk alleen maar toe en het aantal vrijwilligers doet dat niet. Sterker nog: aangezien “aanvoerder” Henk Lanting vanwege een op stapel staande verhuizing heeft aangegeven te gaan stoppen, is er dringend behoefte aan versterking van het team vrijwilligers. Daarom zou de ‘groenploeg’ het erg op prijs stellen wanneer zij weer wat nieuwe mensen zouden kunnen begroeten.

Dus mocht u op de maandagmorgen een paar uurtjes over hebben en lijkt het u leuk om mee te helpen bij het onderhouden van het sportpark, kom dan gerust op de maandagmorgen eens een kijkje nemen. U hoeft geen gereedschap mee te nemen, want de ‘groenploeg’ beschikt over uitstekend en genoeg materiaal.

groenploeg vv sleen 2021.JPG

Hopelijk vindt deze oproep gehoor, want het zou mooi zijn als het sportpark er wekelijks weer spic en span bij ligt.