Nieuws


Opening sport- en speelterrein

Darttoernooi VV Sleen

SPEEL, SPORT, BEWEEG EN GENIET MEE

 

Het sport- en speelterrein Sleen is klaar.

Na een intensieve periode van overleg, plannen maken en uitvoering is het multifunctioneel veld klaar om gebruikt te gaan worden door de inwoners van Sleen en omgeving.

Tijd dus om een feestje te vieren. Op zaterdag 5 september vindt de feestelijke en officiële opening plaats. Daar willen we graag jong en oud bij betrekken. Vanaf 10 uur zullen er tal van clinics, demonstraties en doe-activiteiten plaats gaan vinden. De drie participerende sportverenigingen binnen de organisatie laten gedurende deze zaterdag zien welke mogelijkheden het nieuwe sport- en speelterrein biedt. Zo is er een demonstratiewedstrijd beachvolleybal en beachhandbal. Daarnaast laten deze twee genoemde verenigingen zien welke (trainings)mogelijkheden er zijn op het zand. Leuk om naar te kijken, maar nog leuker is het om zelf nog even mee te gaan doen aan een partijtje beachvolleybal of beachhandbal.

De voetbalvereniging Sleen heeft FC Emmen bereid gevonden om, direct na de officiële opening, het Walking Football-team een demonstratie te laten verzorgen. Dit team zal het vervolgens gaan opnemen tegen een team van prominenten uit Sleen en omgeving. Daarnaast zullen enkele jeugdteams, het Vrouwenteam en het 45+-team van de gelegenheid gebruik maken om te laten zien wat er zoal mogelijk is op het trapveldje. Ook hier geldt: niet alleen kijken, maar ook meedoen!

Bij deze nodigen we jou als uit om deze openingsdag mee te maken. De gehele dag van 10 tot 16.00 uur ben je welkom om mee te doen of om te kijken naar alle sportieve acties. De officiële opening door wethouder Brink van de gemeente Coevorden is om 12.00 uur. Wij zouden het fijn vinden als daarvan zoveel mogelijk mensen getuige zijn.

Naast het sportieve gedeelte zal het geheel omlijst worden door tal van andere activiteiten met o.a. promotiestands, een luchtkussen, muziek en eten en drinken.

 

Graag zien we jou op zaterdag 5 september!