MOGEN WIJ EVEN UW AANDACHT??

Namens de Club van 100 van de VV Sleen willen we even aandacht vragen voor de missie van Kees van den Bosch. Kees sponsort namens zijn bedrijf Freeland de hoofdact van het jubileumfeest van de voetbalvereniging Sleen op 22 juni, Ronnie Ruysdael. Op die dag begint Kees aan de Uganda Challenge, een tocht van 600 kilometer en 6000 hm op de mountainbike door de Parel van Afrika. Deze Challenge wordt gereden met als doel geld te collecteren voor de ondersteuning van de Amref Flying Doctors. Amref Flying Doctors werkt aan een betere gezondheid van kwetsbare mensen in Afrika. Als Afrikaanse organisatie gaat Amref Flying Doctors daarbij uit van de eigen kracht van de Afrikaanse bevolking.

Voor 60 euro……kunnen ze een fiets kopen voor een gezondheids-medewerker zodat hij/zij van dorp naar dorp kan fietsen om pati├źnten medische zorg te verlenen.

Voor 300 euro… …kunnen ze een kind opereren aan een hazenlip. Niets is zo hartverwarmend als de lach van een baby. Bovendien verkleint het risico op vroeg overlijden.

Voor 2.000 euro… …kunnen ze een verloskundige opleiden. Professioneel opgeleide verloskundigen zijn namelijk essentieel voor het terugdringen van moedersterfte in Afrika.

Dit zijn enkele voorbeelden van wat Amref Flying Doctors met uw geld kan doen.
Het zou natuurlijk mooi zijn als we vanuit Sleen en omstreken Kees kunnen helpen om zoveel mogelijk geld te collecteren voor dit goede doel. Namens de Club van 100 gaan we Kees uiteraard sponsoren. We hopen dat velen dit voorbeeld zullen volgen!!
Via deze link(ctrl knop gebruiken) kun je Kees sponsoren. Even zoeken naar Kees van den Bosch.

Met vriendelijke groeten, bestuur Club van 100
Bert Jan, Jonny, Kees, Renso en Derek