Nieuws


Jubileumjaar afgesloten met overwinning en stamppotbuffet

Het 75-ste bestaansjaar van de voetbalvereniging Sleen werd afgelopen zondag afgesloten met een klinkende 3-0 overwinning op streekgenoot VIOS en daarna met een overheerlijk stamppotbuffet in de kantine.

Verliepen de eerste drie maanden van het seizoen ’19-’20 qua resultaten niet bijster geweldig, de decembermaand echter is wel zeer succesvol te noemen voor de selectie van hoofdtrainer Bart Otten. Na overwinningen op Bargeres en Balkbrug was het nu de jonge ploeg van VIOS die het onderspit moest delven. Nadat Marc Dekker eerst nog een strafschop had gemist, was het de aanvoerder zelf die enkele minuten later Sleen de verdiende voorsprong gaf. In de tweede helft liet Sleen zich te veel in de verdediging drukken door de gretig voetballende formatie van oud-Sleen trainer Alex Padding. VIOS kreeg echter de nul niet van het scorebord en tien minuten voor het einde van de wedstrijd zorgde Jasper Ruinemans met het hoofd voor de 2-0 en even later zag Arjan Goeree zijn kans schoon om de 3-0 aan te tekenen.  Assistent-trainer Wout Feijen, die deze zondag de hoofdcoaching overnam vanwege de afwezigheid door persoonlijke omstandigheden van Bart Otten, kon na afloop niet anders dan tevreden zijn over het resultaat en zag dat Sleen uiteindelijk het jubileumjaar afsloot met een plek in het linkerrijtje van de ranglijst.

Na afloop van de wedstrijd had de kantinecommissie van de vv Sleen niet alleen gezorgd voor een sfeervolle entourage, maar ook voor een uitgebreid stamppotbuffet. Vanaf half zes kon een ieder, van VIOS-speler  tot sponsor, van vrijwilliger tot DJ Otzi, zich tegoed doen aan vier soorten stamppot met toebehoren.