Nieuws


Corona-update 14 oktober

Vanwege de verscherpte maatregelen bedoeld om het besmettingsgevaar met het Covid-19 -virus een halt toe te roepen gelden er voor de accommodatie van de vv Sleen vanaf donderdag 15 oktober de volgende regels:

  • training van de jeugd t/m 18 jaar gaat zo veel mogelijk door onder leiding van de daartoe aangewezen trainers. Mocht er een training uitvallen dan wordt de betreffende groep daar via de groepsapp van op de hoogte gebracht.
  • trainingen  van de senioren komen in ieder geval t/m 10 november te vervallen.
  • trainingssessies voor senioren in klein groepsverband (max. 4 personen) mogen plaatsvinden. Denk hierbij aan hersteltrainingen of trainingen om de conditie op peil te houden. Hierbij geldt wel de 1.5-meter afstand.
  • kleedkamers blijven, net als de kantine, gesloten.
  • wedstrijden in competitieverband komen te vervallen.

Uitstel Algemene Ledenvergadering

Normaal gesproken zou rond deze datum de uitnodiging +agenda van de Algemene Ledenvergadering van de vv Sleen richting de leden en/of ouders/verzorgers gaan.  Deze zou plaats vinden op vrijdag 30 oktober, echter in verband met de beperkende richtlijnen is er voor gekozen om deze ALV met een maand uit te stellen. De nieuwe datum is vrijdag 27 november. Mocht het zo zijn dat er tegen die tijd nog geen versoepeling van de Corona-maatregelen heeft plaatsgevonden dan zal worden gekeken naar een afgeslankte of alternatieve vorm van de ALV.