Nieuws


“Belangrijk” Contributie via Clubcollect “Belangrijk”

VV Sleen gaat over op contributie inning via Clubcollect.

Hoe gaat dit in zijn werk

Indien het e-mailadres bekend is bij de vereniging ontvangt ieder clublid afzonderlijk een e-mail van ClubCollect namens de VV Sleen met het verzoek om de contributie te betalen. Indien geen e-mailadres bekend is komt er een bericht via WhatsApp of, indien het 06-nr. niet bij de vereniging bekend is, komt het betaalverzoek per post.

 

Binnen de Clubcollect omgeving v/d VV Sleen kan er een keuze gemaakt worden voor directe betaling via Ideal of betaling in termijnen  (maximaal 3) met een tussentijd van 21 dagen. In de toekomst worden die mogelijkheden ruimer, maar aangezien het eind van dit seizoen in zicht komt is dit voor nu nog enigszins beperkt. Voor betaling in termijnen wordt een kleine bijdrage in de kosten doorberekend (kosten die wij aan ClubCollect dienen te voldoen).

Selecteer een optie (in termijnen = alleen via automatische incasso) of ineens (kan ook via ideal) en na het kiezen van volgende volgt het scherm waarin de betaling bevestigd dient te worden (via ideal of automatische incasso). De rest wijst zich vanzelf.

 

Indien er sprake is van contributie-ondersteuning via de gemeente (voormalige doe-mee pashouders), dan dit graag aangeven door een vraag te stellen via het ClubCollect menu of dit rechtstreeks per e-mail aan de penningmeester aan te geven.

De doe mee pas is tegenwoordig digitaal via het portaal van de gemeente. Doe mee pas houders kunnen binnen die omgeving de contributie van de VV Sleen zelf kiezen en via het winkelwagentje afrekenen. Kies daarvoor het contributiebedrag dat overeenstemt met het bedrag dat via ClubCollect wordt gecommuniceerd. Voor eventuele vragen omtrent de werking van de doe mee pas omgeving graag de informatie op de website van de gemeente raadplegen en/of contact opnemen met de gemeente.

 

Mochten er nog vragen zijn dan kunnen deze gesteld worden aan de penningmeester:

René Schepers

penningmeester@vvsleen.n

06-48935489